Frisør på Frederiksberg for studerende

Studietilbud gælder ved fremvisning af gyldigt studiekort

Få en ekstra god pris på din behandling

Er du studerende, og trænger du til at blive klippet? Hvis du leder efter en frisør på Frederiksberg for studerende, som kan tilbyde dig en billig pris på din klipning, så er du kommet til den helt rette frisørsalon.

Hos Le Coiffure har vi i mere end fem år har vi blandt andet hjulpet studerende fra Frederiksberg og København V med at holde trit med håret.

Vi er populære blandt unge, fordi vi tilbyder fordelagtige priser for studerende, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi. Vi er nemlig altid klar til at give en kop kaffe og en skarp pris på din klipning.

Hvad koster en klipning med studierabat?

Vi synes ikke, at det skal koste en bondegård at se godt ud. Derfor giver vi helt specielle studiepriser til dig, mens du læser på gymnasiet eller på universitetet.

Vi tilbyder en klipning med studierabat til skarpe priser:

Kaffen er stadig gratis

Bare fordi du betaler lidt mindre, modtager du stadig præcis den samme gode behandling du er vant til. Det eneste du får mindre af, er ondt i pungen.

Vi glæder os til at se dig i butikken. Tag en ven med og oplev sammen hvordan Frederiksberg’s hyggeligste frisør fungerer. Kaffen er selvfølgelig stadig gratis!

Vi vil være den foretrukne frisør på Frederiksberg for studerende

Vi gør meget ud af at sikre os, at du får en god behandling og en flot klipning, præcis som du ønsker den, når du er kunde hos os – og det gælder naturligvis også, selvom du er studerende og derfor får en ekstra god pris på din behandling.

Så kig endelig forbi og få en god oplevelse, når du skal klippes næste gang.

Herreklip studerende frisør Frederiksberg

Der er ingen grund til at være i tvivl

Vi står klar til en snak om din hår-rejse

Kevin Murphy produkter frisør Frederiksberg